top of page
Nikola Perovic_edited.jpg

Дру Карлајл

Советник за истражување

d9fc17f32b375e9eeed63a6c2d3200a4_XL[1]_edited.jpg

Рис Вајтмен

Пост-докторски соработник

Џејми Лејн

Супервизор на проектот

Дру Карлајл

Советник за истражување

20220204_114846_edited.jpg

Дру Карлајл

Советник за истражување

bottom of page