top of page

сре., 11 јан.

|

Лансирање на ISRO - 75-годишнина

Лансирање на CubeSat

Билетите не се во продажба
Погледнете ги другите настани
Лансирање на CubeSat
Лансирање на CubeSat

Time & Location

11 јан. 2023 г., во 11:40

Лансирање на ISRO - 75-годишнина

Share this event

bottom of page